Wilder Land

Wilder land

Natuurherstel om je vingers bij af te likken!

Over Wilder Land

Hoe meer soorten hoe beter

Biodiversiteit is het scoreboard om te zien hoe goed de aarde het doet. Hoe meer soorten hoe beter. Een hoge score betekent: gezonder en lekkerder eten op tafel, mooier uitzicht als je de hond uitlaat, schonere lucht tijdens het hardlopen, meer insecten op je autoruit tijdens een zomerse avond en minder natte voeten na een wolkbreuk. Win-win-win-win. 

Helaas bungelt Nederland ergens onderaan de scorelijst. En dat moeten veranderen.

Bij Wilder Lnad geloven ze dat we toe moeten naar een economisch model op basis van natuurherstel. Want als economische en ecologische vooruitgang hand in hand gaan plukt iedereen de vruchten. Met Wilder Land bewijst dat dat kan.

Meer lokale en inheemse soorten in ons dieet is een feest voor de natuur én een feest voor onze smaakpapillen. De culinaire toepassingen van lokale gewassen zijn eindeloos. Denk aan botanische siropen, bijzondere wilde bieren, sprankelende ijsthee, wilde meergranen pasta’s en granola en natuurlijk heerlijke (on)kruidenthee. Dat noemen ze bij Wilder Land culinaire biodiversiteit. Of: Natuurherstel om je vingers bij af te likken.

Verwilder jezelf en geniet van de lekkerste producten die de Nederlandse natuur herstellen.