Fair Tale Team

Zoals we ons aanbod zorgvuldig selecteren op basis van onze vijf waarden, dragen de vrouwen uit ons team dit ook uit. Bij Fair Tale werken we met een team van prachtige, ondernemende vrouwen die – naast dat ze in de winkel werken – ook op persoonlijke titel een bijdrage leveren aan een betere wereld.

annemarie van amerongen van fair tale in zutphen

Annemarie

Naast eigenaar van Fair Tale en moeder van twee lieve meiden is Annemarie altijd bezig met nieuwe plannen en ideeën. Zo organiseert ze workations en is ze met een boek bezig.

‘De winkel is een prachtige stevige basis om nog meer vanuit te ondernemen om de wereld een beetje mooier te maken.’

José

José werkt sinds 2018 bij Fair Tale en is het vaste gezicht op de donderdag en vrijdag. Jose is gek op het fotograferen van bloemen, houdt van mooie stoffen, lekker eten en vind het heerlijk om mensen te bestuderen.

‘In de winkel is het voor mij de uitdaging om datgene te adviseren wat écht bij iemand past. Daar wordt iemand dan écht blij van, en ik ook! Heerlijk vind ik dat!’

aukje van rossum van fair tale zutphen

Aukje

Aukje is een getalenteerde fotograaf en beeldmaker. Het liefst maakt ze portretten van mensen in hun natuurlijke leefomgeving. Haar foto’s ogen als ware tijdcapsules waarin je even helemaal mee wordt genomen in het moment.

‘Het weken bij Fair Tale naast mijn eigen onderneming zorgt voor een fijne afwisseling. Daarnaast kan ik mijn fotografie skills regelmatig inzetten voor de winkel of andere projecten van Annemarie. Een mooie samenwerking.’

kim beltman van fair tale zutphen

Kim

Kim is al vanaf het begin bij de winkel en behoort inmiddels tot het meubilair van Fair Tale. Ze woont in Den Bosch en studeert daar Ondernemerschap & Retail management. Gelukkig vindt ze het nog steeds leuk om op zaterdag de reis naar Zutphen te maken om in de winkel te staan.

‘O.a. door mijn werk bij Fair Tale ben ik super geïnteresseerd in duurzaamheid én ondernemerschap. Ik ken hierdoor ook best veel interessante merken/ ondernemers en dit kan ik goed gebruiken bij mijn opleiding.’

Maud

Maud werkt sinds 2020 bij Fair Tale en is het vaste gezicht op de woensdag. Daarnaast werkt ze als kindercoach bij Het Fort in Arnhem. Een organisatie die zich inzet voor kinderen die in kwetsbare thuissituaties opgroeien.

“Het werken bij Fair Tale inspireert me om nog meer bewuste keuzes te maken in mijn dagelijkse leven en tegelijkertijd anderen hiermee te inspireren.”