Ons team

Zoals we ons aanbod zorgvuldig selecteren op basis van onze vijf waarden, dragen de vrouwen uit ons team dit ook uit. Bij Fair Tale werken we met een team van prachtige, ondernemende vrouwen die – naast dat ze in de winkel werken – ook op persoonlijke titel een bijdrage leveren aan een betere wereld.

Aukje van Rossum

Aukje is een getalenteerde fotograaf en beeldmaker. Het liefst maakt ze portretten van mensen in hun natuurlijke leefomgeving. Haar foto’s ogen als ware tijdcapsules waarin je even helemaal mee wordt genomen in het moment. Aukje werkt twee dagen in de week bij Fair Tale.

@studio.aukje.simone
@aukjesimone

Kim

Kim is er al vanaf het begin bij en behoort inmiddels tot het meubilair van Fair Tale. Ze woont in Den Bosch en studeert daar Food Innovation. Gelukkig vindt ze het nog steeds leuk om de reis naar Zutphen te maken om bij ons in de winkel te staan. Daarnaast werkt ze ook bij het merk We Love The Planet. Dit is een duurzame onderneming die heerlijk geurende natuurlijke deodorants, geurkaarsen en diffusers produceren.

@k_beltvrouw

Maud

Maud werkt alweer [x] jaar bij Fair tale en is het vaste gezicht op de woensdag. Daarnaast is zij werkzaam bij een buitenschoolseopvang in een achterstandswijk in Arnhem en geeft op deze manier iets heel moois terug aan de wereld. Inmiddels mag ze zichzelf ook mama noemen.

“Het werken bij Fair Tale inspireert me om nog meer bewuste keuzes te maken in mijn dagelijkse leven en tegelijkertijd anderen hiermee te inspireren.”

@maudpief

José

José is onze oud-collega en vaste invaller. Zij ontwikkelt prachtige ecologische kaarten waarmee ze de schoonheid van bloemen op een oogstrelende manier vastlegt. Deze kaarten vind je uiteraard ook bij ons.

@yos2you_

Varisha

Varisha is dé duizendpoot en onze vaste invaller bij Fairtale. Ze is super creatief en maakt van oude stofstalen en reststoffen prachtige nieuwe creaties, zoals haarbanden en kussens. Daarnaast werkt ze bij Burgerboerderij De Patrijs. Voor wie het nog niet was opgevallen, ze is het zusje van onze andere Fair Taler: Talita Kalloe.

@degroenehutpuntcom

Talita Kalloe

Talita Kalloe is sustainable storyteller, schrijver, spreker en de oprichter van Soul Stores. Op Soul Stores geeft ze winkels, merken en makers die vanuit een duurzame gedachten ondernemer een platform. Haar missie: bewust kopen en verkopen de norm maken. “Ik vind het heerlijk om bij Fair Tale op de winkelvloer te staan en zo ook fysiek in contact te staan met duurzame merken en bewuste consumenten. Een mooie verdieping op mijn werk met Soul Stores.”

@talitakalloe
@soulstores

Marloes

Marloes is stylist en creatief contentmaker en is het creatieve brein achter onze instagram-pagina. Naast dat zij mooie social content voor verschillende bedrijven maakt, is ze ook bezig met het realiseren van haar duurzame ecologische droomhuis. Heel leuk om dit op haar instagrampagina te volgen | Instagram: @stijlinleven

@stijlinleven