Workation Oostenrijk Sportief Duurzame Sociale ondernemers

Sportieve workation in de Oostenrijkse bergen

Vol inspiratie werken aan je bedrijf!

Workation in de bergen van Oostenrijk – Een unieke mix van een sportieve uitdaging & werken aan je bedrijf!

Stel je eens voor: jij bevindt je in het adembenemende Oostenrijkse landschap, omringd door majestueuze bergen, heldere beekjes en prachtige bossen. De lucht is fris en de zon schijnt op je gezicht. Het lijkt wel vakantie. MAAR dit is geen gewone vakantie. Dit is een workation – een combinatie van werk en ontspanning – speciaal ontworpen voor missiegedreven ondernemers.

Ben jij een missiegedreven onderneemster die met haar bedrijf de wereld een beetje mooier wilt maken. Een ondernemer voor wie ondernemen om meer draait dan alleen geld verdienen? Ben je daarnaast ook sportief en houd je wel van een uitdaging? En ben jij na een lange zomer knallen toe aan een weekje werken AAN in plaats van IN je bedrijf? Dan is deze sportieve workation iets voor jou!

“ALLEEN GEDACHTEN DIE ONS TIJDENS HET WANDELEN INVALLEN ZIJN WAARDEVOL”

– Friedrich Nietzsche –

najaar 2025
€ 1995,- ex btw
min 6 – max 12 deelnemers

Sietske

Eigenaresse Meiden in de bergen

Hoi, ik ben Sietske en ik ben jullie wandelgids tijdens deze workation.

Sinds 2022 mag ik de Oostenrijkse bergen mijn thuis noemen en woon ik hier. Ik heb de stoute schoen aangetrokken en van mijn passie (de bergen) mijn beroep gemaakt als bergwandelgids. Ik vind het supertof om jullie kennis te kunnen laten maken met de prachtige bergwereld! Zeker als het de eerste keer is, de verbazing en aawh momenten zijn echt fantastisch om te zien.

Annemarie

Eigenaresse Fair Tale

Hoi, ik ben Annemarie en help je graag je onderneming verder te brengen.

Door mijn onderneming kom ik met veel passievolle ondernemers in contact. Bevlogen, creatieve mensen met zuivere intenties om een positieve bijdrage aan de wereld te leveren. Naast hun passies zie ik vaak ook hun uitdagingen op het gebied van sociaal/ duurzaam ondernemen. Daar zie ik kansen en denk ik graag mee.

Mijn liefde voor de bergen heb ik van mijn ouders meegekregen. Vrijwel elke zomer waren we in Oostenrijk te vinden. Ook nu nog ben ik ieder jaar wel een keer in de bergen waar ik me enorm thuis voel.